Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Sónar i la URL creen el màster Comunicació Avançada per a Indústries Creatives

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

fotonoticia_20140627174655_500

 El Festival de Música Avançada i New Media Art Sónar i la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna de la Universitat Ramon Llull (URL) han creat el màster Comunicació Avançada per a Indústries Creatives, que s’impartirà a partir d’aquest octubre.

 El curs persegueix un “doble objectiu”: especialitzar els estudiants en la comunicació vinculada a sectors com el musical, l’audiovisual i el de videojocs, i impulsar projectes professionals centrats en la comunicació i la promoció d’aquestes indústries, ha informat aquest divendres el centre en un comunicat.

 Així, proporcionarà als estudiants “les competències professionals necessàries per afrontar amb garanties d’èxit” els reptes de la comunicació, la tecnologia i la creativitat.

 Les classes, les pràctiques i el projecte final de màster se centraran en conceptes com ‘storytelling’, transmedia, gamificació, Internet de les coses, realitat augmentada i Big Data, entre d’altres.

 Impartiran les classes professors com el director executiu del festival, Ventura Barba; la responsable de premsa del Sónar, Geòrgia Taglietti; el catedràtic de Periodisme de la URL Josep Lluís Micó; i tindrà la participació del codirector del festival, Ricard Robles.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere