Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de València impartirà a Gandia set títols propis de postgrau

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

roda premsa postgraus gandia web,0

Els títols de postgrau que la Universitat de València impartirà a Gandia el proper curs 2014/2015 han estat presentats en roda de premsa aquest dijous. En total són set títols propis, quatre certificats de postgrau i tres diplomes, que han comptat per a la seua implantació amb la col·laboració d’organismes i institucions com l’Associació d’Arxivers Valencians, l’Hospital Sant Francesc de Borja, Foment o el Cercle d’Economia.

 “És un exemple més d’implantació de la Universitat al seu territori i de la resposta que es dóna a les necessitats de la població per a la qual es treballa”, ha plantejat el vicerector de Participació i Projecció Territorial, Jorge Hermosilla.

 La principal novetat en la formació de postgraus de cara el curs vinent a Gandia es troba en l’àrea de direcció i gestió empresarial. La Facultat d’Economia, el Cercle d’Economia de la Safor, FAES i Foment han impulsat el Diploma d’Especialització Professional Universitari en Internacionalització, Fiscalitat i Finances. En aquest títol, els alumnes, a més del diploma, poden realitzar sols el certificat en el camp de la internacionalització, la fiscalitat o les finances.

 També és nou el Diploma de Gestió i Preservació de Documents Electrònics, organitzat amb la col·laboració de l’Associació d’Arxivers Valencians, el primer títol de postgrau en una universitat valenciana que tracta la gestió dels documents contemporanis. 

 A més, el proper curs també es celebraran noves edicions del Certificat en Avanços de Pediatria, realitzat amb la col·laboració de l’Hospital San Francesc de Borja, i del Diploma en Formació i Actualització de Professors d’Espanyol com a Llengua Estrangera.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere