Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Abertis lliura el III Premi Internacional d’investigació en infraestructures

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ibertis

 El III Premi Internacional Abertis de Gestió d’Infraestructures del Transport ha recaigut en els guanyadors previs a nivell nacional d’Espanya i França, ha informat aquest dimecres la Càtedra Abertis, que lliura anualment aquests guardons entre les millors tasques de recerca d’estudiants de Puerto Rico, Espanya, França, Brasil i Xile.

 La Doctora Aida Calviño Martínez ha guanyat en la categoria de tesi doctoral amb ‘Algunes eines estadístiques i matemàtiques per a la modelització del trànsit’, mentre que, en la categoria de tesines i tasques de final de carrera o màster, el guanyador ha estat Pierre-Antoine Laharotte amb el treball ‘Analyse de l’apport des donnees Bluetooth pour la caracterisation du traffic. Traitement du reseau semi-urbai de Brisbane’.

 L’acte de lliurament del Premi Internacional ha tingut lloc a la Universitat de Puerto Rico i ha tingut la participació del conseller delegat d’Abertis, Francisco Reynés; el director de la Càtedra Abertis a Puerto Rico, Benjamín Colucci; el President de la Universitat de Puerto Rico, Uroyoán Walker, i el director de la Càtedra Abertis a Espanya, Francesc Robusté.

 Els Premis Abertis, en les seves edicions a nivell de país, tenen una dotació econòmica de 10.000 euros en la categoria de tesi i de 4.000 euros en la categoria de tesina, i el jurat està format per un panell d’experts en les diferents àrees del camp d’enginyeria i infraestructura de transport.

 Aquest ha estat el primer any en el qual estudiants de Puerto Rico han competit per aquest premi, i els guanyadors de la primera edició han estat el Doctor Luis E. Zapata Orduz per la seva tesi doctoral ‘Rheological and Mechanical Characterization of Portland Cement Mixes Containing Micro and Nano Amorphous Silica Particles’ i Yeritza Pérez Pérez pel seu treball de final de màster ‘Desenvolupament d’una Aplicació de Suport per a la Presa de Decisions a l’Anàlisi de ‘Value for [Money’ per a Projectes d’Autopistes a Puerto Rico’.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere