Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Completat l’equip de govern del rector Josep Anton Ferré 2014-18 / URV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

URV rectorjaferre

S’ha completat l’equip de govern del rector Josep Anton Ferré per al mandat 2014-2018. En el Consell de Govern de dimecres, 16 de juliol, el rector ha informat dels últims nomenaments fets. Pel curs que ve s’implanten tres nous màsters, en Emprenedoria, en Canvi Climàtic i en Psicologia.

 El Consell de Direcció de la URV compta amb set vicerectorats: Política Acadèmica i del Personal Docent i Investigador, el titular del qual és Josep Pallarès; Política Científica i de Recerca, i Josep Manel Ricart; Avaluació de la Qualitat, amb Montserrat Giralt; Docència, Estudiants i Comunitat Universitària, amb Arantxa Capdevila; Internacionalització, amb Mar Gutiérrez-Colon; Universitat i Societat, amb Jordi Tous; i Transferència i Innovació, amb Miquel Àngel Bové.

 El secretari general és Mario Ruiz, el director del campus Terres de l’Ebre, Azael Fabregat; el delegat del rector de Relacions Institucionals és Antoni Gonzàlez Senmartí,  el delegat del rector d’Organització i Recursos, Xavier Farriol; i el gerent és Manuel Molina.

 A la sessió de govern s’ha aprovat la proposta d’implantació per al curs 2014-15 dels màsters en Emprenedoria i Innovació, a la Facultat d’Economia i Empresa; de Psicologia General Sanitària, de perfil professional, a la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia; i el de Canvi Climàtic: reconstrucció instrumental i anàlisi, a la Facultat de Turisme i Geografia.

 També s’ha acordat la desafectació per part de la Universitat i cessió a l’Ajuntament d’una part del sector nord del campus Bellissens de Reus. La URV retorna així al consistori aquesta zona per a ús públic, per fer una connexió per als vianants d’accés a l’hospital. Es tracta de dues parcel·les d’un total de 3.234,85 m2, el vial perimetral paral·lel a l’Avinguda Bellissens, entre el talús de l’avinguda i la tanca que delimita la zona universitària.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere