Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El IOC i la UOC estrenyen llaços per fomentar la formació de mestres

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

maestra-de-escuela1

 L’Institut Obert de Catalunya (IOC) i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) han estret llaços per fomentar la formació de mestres i la investigació, segons han informat aquest dimecres el centre i la Conselleria d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya en dos comunicats.

 La consellera Irene Rigau i el rector de la UOC, Josep A. Planell, han signat un conveni que permetrà a la universitat cedir al IOC materials didàctics per a la formació de professorat; donar accés a serveis de Biblioteca Virtual i Borsa de Treball, i reconèixer crèdits ECTS als alumnes del IOC que vulguin començar estudis a la UOC.

 A més, les dues institucions han acordat participar en jornades; compartir experiències i bones pràctiques en processos d’ensenyament-aprenentatge; compartir pràctiques en sistemes de qualitat, i col·laborar en matèria d’innovació.

 Amb aquest acord Ensenyament i la UOC “enforteixen” la relació, iniciada el 2006, quan la universitat va ajudar a crear les aules virtuals de formació professional i va formar autors i consultors, a més de col·laborar en la creació d’un campus virtual propi del IOC.

 El IOC és un centre de la Conselleria d’Ensenyament que imparteix diversos ensenyaments de forma no presencial; té un campus virtual i una xarxa de centres de suport i professorat col·laborador que permet als alumnes cursar ESO, Batxillerat, cicles formatius i cursos de preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau superior i idiomes.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere