Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Conveni entre la UdL i Benestar de la Generalitat de Catalunya

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

logo benestar

Comunicació institucional:

 Impulsar la difusió i el coneixement de bones pràctiques en serveis socials i benestar entre els professionals i els futurs professionals d’aquest àmbit. Aquest és un dels objectes de l’acord de col·laboració signat avui entre la Universitat de Lleida (UdL) i el Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya. 

 El conveni, que han ratificat avui el rector de la UdL, Roberto Fernández, i el director dels serveis territorials del departament a Lleida, Josep Maria Forné, preveu també la creació de materials i recursos documentals especialitzats per millorar la formació de l’estudiantat universitari així com la formació continuada dels professionals del ram. En aquest sentit, l’acord estableix col·laboracions amb el Centre de Documentació de Serveis Socials (DIXIT) de Catalunya i la UdL, tant per a la producció d’aquests recursos, com en l’intercanvi d’informació, mitjançant, entre altres, préstecs interbibliotecaris.

 A més, també s’estudiarà -explicita el conveni- cedir o intercanviar docents entre dos institucions per participar en la impartició d’algunes matèries, organitzar trobades d’estudiants amb professionals del sector, o impulsar línies de recerca conjuntes. A l’acte també han assistit la degana de la Facultat de Ciències de l’Educació de la UdL, Maria-Pau Cornadó, i la coordinadora del DIXIT, Mercè Birba. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere