Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nova edició de tallers de La Nau dels Estudiants, aquest setembre / UV

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

la-nau-54

La Delegació per a Estudiants i el Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi) proposen a l’estudiantat de la Universitat una nova edició de l’Espai de Formació La Nau dels Estudiants i les Estudiantes, amb 20 tallers que se celebraran la setmana del 8 a l’11 de setembre al Campus dels Tarongers i en els quals podran participar 500 estudiants i estudiantes universitàries.

Són tallers dedicats a recursos per a l’estudi i tenen com a objectiu desenvolupar les capacitats necessàries per a la vida acadèmica. Amb aquest objectiu es proposen diverses temàtiques per a intentar cobrir diferents necessitats dels estudiants: estratègies d’aprenentatge, tècniques d’expressió escrita i oral, tècniques de control de l’estrés, gestió del temps, treball en equip i tallers d’ofimàtica.

La Nau dels Estudiants és un programa que va començar el 1997 i que els darrers anys s’ha adaptat al nou marc normatiu dels estudis superiors. Per al curs 2014/2015 es preveuen dues edicions, la que tindrà lloc al setembre, i una segona que es realitzarà una vegada finalitze el primer període d’exàmens.

Els tallers tenen reconeixement acadèmic, tot i que per a obtindre aquest reconeixement calen vint hores de formació que es poden aconseguir fent un taller de vint hores o agrupant-ne dos de deu hores. D’aquesta manera s’amplia el ventall de possibilitats per a configurar la formació complementària segons les preferències dels estudiants.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere