Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Renovant LO CAMPUS DIARI / Curs acadèmic 2014-2015

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

thbed

Com potser ja heu vist el nostre diari digital LO CAMPUS DIARI ha renovat la seva interfície i el seu funcionament intern, tant en la versió web per a ordinador com per a mòbil i tauleta.

Hem intentat amb molta modèstia, seguir aquell principi de “I Google, com ho faria? seguint les reflexions del llibre de Jeff Javis. Doncs segurament ho faria tot més senzill.

I així ho hem fet: la interfície, la plana inicial, l’hem feta més senzilla recollint menys espais i menys noticies -que com a diari canvien totes cada dia-, facilitant al lector una lectura més ordenada, ràpida i sense perdre el que és essencial.

Tot això amb un Cercador intern de LO CAMPUS DIARI que cada dia serà més potent, perquè qui vulgui trobar una informació de totes les universitats dels Països Catalans ho trobi ràpid i de manera exhaustiva. Però inevitablement el Cercador necessitarà un temps de rodatge per consolidar-se i caldrà una certa paciència.

Per últim LO CAMPUS DIARI intentarà una difusió i distribució més amplia i més viral, i per això necessitem la complicitat dels lectors, que comprovem que cada dia són més fidels a aquesta aventura que difondre informació, anàlisi i debat de totes les universitats de Catalunya, el País Valencia, les Illes Balears, Catalunya nord, Andorra i l’Alguer. Sense el lector còmplice la premsa universitari no és res i per això us necessitem tant.

Aquest any acadèmic, any primer de la “Consulta catalana sobre la seva sobirania”, LO CAMPUS DIARI tindrà com a prioritat estendre’s amb força al País València. El valencià necessita un fort recolzament i la premsa universitària en valencià també, per això sense esperar més, des de LO CAMPUS DIARI en fem i farem una prioritat. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere