Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Èxit de participació del País Valencià en el Galileu Masters 2014

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

satel

El Concurs Europeu de Navegació per Satèl·lit (European Satellite Navigation Competition), més conegut com Galileu Masters, premia les millors idees per al desenvolupament d’aplicacions de navegació per satèl·lit. Anualment cerca els millors serveis, productes i innovacions que utilitzen la navegació per satèl·lit en la vida quotidiana.

En l’edició 2014 participen 26 regions de tot el món, entre les quals es troba el País Valencià. El passat 8 de juliol va finalitzar el termini d’enviament d’idees. Empatada amb l’experta regió alemanya de Baviera, la Comunitat Valenciana ha sigut la segona regió en la qual més propostes s’han rebut, la qual cosa mostra l’enorme interès que existeix per les xarxes de navegació per satèl·lit d’última generació com Galileu.

 esnc

Fins finals d’agost, més de 20 avaluadors examinaran les 35 propostes rebudes a la Comunitat Valenciana. Del resultat d’aquesta avaluació eixirà un guanyador que representarà la nostra regió i competirà a nivell internacional per algun dels premis Galileu Masters 2014.

Galileu Masters 2014 està organitzat a la Comunitat Valenciana pel Consorci Espacial Valencià i els cinc parcs científics valencians. Compte a més amb el patrocini de les empreses EMXYS, TISSAT, TRINATS, KERAJET i INAER HELICÒPTERS.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere