Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El portal de cotxe compartit de la UdG “Fes edit” posa en marxa una plataforma per facilitar el trasllat a Barcelona l’11 de setembre

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

49e14a88-78ba-4ead-b12c-77b3cf7daaf1_b

“Fes edit” neix el 2010 des de l’Oficina Verda de la Universitat de Girona i ha estat desenvolupada pel centre EASY Innova (membre de la xarxa TECNIO) de la Universitat.

“Fes edit”neix el 2010 des de l’Oficina Verda de la UdG i ha estat desenvolupada pel centre EASY Innova (membre de la xarxa TECNIO) de la Universitat amb l’objectiu de facilitar la mobilitat de les persones tot promovent l’ús del cotxe compartit, per tal de reduir la utilització del vehicle privat i contribuir a la millora medi ambiental.

La plataforma, a través de web i/o d’aplicació per mòbil, posa en contacte conductors i passatgers per tal de fer junts una ruta específica. La plataforma també s’ha desenvolupat a la URV i a la seu territorial de la Generalitat a Girona, i a partir del proper curs (15/09/14) donarà servei a la UPC i la UB en els desplaçaments al Campus Diagonal.

Amb motiu de la Diada de l’Onze de Setembre s’ha preparat una plataforma especial de l’aplicació.

El procediment és el següent: cal registrar-se a Viacatalana2014.fesedit.cat; seleccionar si s’hi va en qualitat de conductor o de passatger. En cas que es viatgi com a conductor, cal indicar les places disponibles; escollir amb quin usuaris es vol fer el trajecte, i posar-s’hi en contacte.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere