Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Nau dels Estudiants de la Universitat de València arranca aquest dilluns amb 20 tallers en què participen 500 alumnes

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

la nau

La nova edició de l’Espai de Formació La Nau dels Estudiants i les Estudiantes arranca aquest dilluns amb 20 tallers, que es desenvolupen entre els dies 8 i 11, al Campus dels Tarongers, i en els quals participaran 500 estudiants i estudiantes universitàries. La iniciativa està promoguda per la Delegació per a Estudiants i el Servei d’Informació i Dinamització d’Estudiants (Sedi).

Els tallers estan dedicats a recursos per a l’estudi, i tenen com a objectiu desenvolupar les capacitats necessàries per a la vida acadèmica. Amb aquest objectiu es proposen diverses temàtiques per a intentar cobrir diferents necessitats dels estudiants: estratègies d’aprenentatge, tècniques d’expressió escrita i oral, tècniques de control de l’estrés, gestió del temps, treball en equip i tallers d’ofimàtica.

La Nau dels Estudiants és un programa que va començar el 1997 i que els darrers anys s’ha adaptat al nou marc normatiu dels estudis superiors. Per al curs 2014/2015 es preveuen dues edicions, la que tindrà lloc al setembre, i una segona que es realitzarà una vegada finalitze el primer període d’exàmens.

Els tallers tenen reconeixement acadèmic, però per a obtindre aquest reconeixement calen vint hores de formació, que es poden aconseguir fent un taller de vint hores o agrupant-ne dos de deu hores. D’aquesta manera s’amplia el ventall de possibilitats per a configurar la formació complementària segons les preferències dels estudiants.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere