Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat d’Andorra reeditarà el seminari sobre l’IRPF

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

andorra

Amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà, la Universitat d’Andorra (UdA) oferirà una segona edició del seminari sobre l’Impost sobre la renda de les persones físiques, una proposta formativa que ha exhaurit en pocs dies les places disponibles. L’èxit d’aquest curs, que s’emmarca en el Cicle de Perfeccionament Professional, ha fet que quedés superat el límit màxim de participants, motiu pel qual es reeditarà una setmana després.

L’objectiu d’aquest seminari, finançat en un 27% per la Fundació Crèdit Andorrà, és oferir als participants coneixements generals sobre l’IRPF. La segona edició s’impartirà a la mateixa Universitat els dies 28 i 29 d’octubre. La preinscripció està oberta fins al 20 d’octubre. El preu és de 80 euros.

El programa inclou:

  • Introducció al Marc Fiscal
  • Obligats tributaris
  • Rendes subjectes
  • Càlcul de l’impost per determinació directa
  • Procés de recaptació i mecanisme de retenció
  • Impacte sobre la societat andorrana
  • Exemple pràctic i resolució

 

La Universitat d’Andorra, conscient que la divulgació científica no s’ha de limitar a l’ensenyament reglat, sempre ha basat la seva planificació en l’obertura mitjançant la difusió dels coneixements que li són propis entre la societat andorrana en general. En aquesta línia, ha organitzat, des de l’any 1996, el Cicle de Perfeccionament Professional (CPP), adreçat als estudiants del darrer curs de les formacions i obert als professionals del país. Mitjançant el CPP es pretén oferir als alumnes que finalitzen els estudis i als professionals formació altament especialitzada en els seus àmbits. El Cicle de Perfeccionament Professional compta amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà que, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb la Universitat d’Andorra des de l’any 2004, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere