Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Càtedra SEAT de la UPC convoca un premi internacional a la millor tesi doctoral dins l’àmbit de l’automoció

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

carmaking2

La Càtedra SEAT de la Universitat Politècnica de Catalunya • BarcelonaTech (UPC) convoca, per primer cop, el premi anual a la millor tesi doctoral de 2013 dins l’àmbit de la tecnologia i les ciències de l’enginyeria de l’automoció. El premi està dotat amb 2.000 euros i els treballs de recerca es poden presentar fins al 26 de setembre.

El Premi convocat per la Càtedra SEAT de la UPC, dotat amb 2.000 euros, pretén fer visible i destacar el treball de recerca fet pels joves investigadors al començament de la seva carrera científica i tecnològica dins del camp de l’enginyeria de l’automoció. La convocatòria està oberta a aquelles persones que hagin presentat i aprovat la tesi durant l’any 2013 en aquest en una universitat, institució d’educació superior o institut d’investigació d’Europa.

Per inscriure’s, cal emplenar un formulari i incloure una còpia de la tesi, el currículum i una carta de motivació escrita pel tutor del treball. El termini per presentar les sol•licituds finalitza el 26 de setembre i el resultat es donarà a conèixer el 31 d’octubre. 

Càtedra SEAT-UPC

La Càtedra d’empresa SEAT de la UPC, basada en la trajectòria de col•laboració entre les dues organitzacions, té un àmbit d’actuació transversal i les seves activitats s’orienten cap a la formació, la investigació i la transferència de resultats de la recerca.

Ubicada a les instal·lacions de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB), la Càtedra ofereix programes de formació de postgrau i cursos de formació contínua especialitzats. Així mateix, obre la possibilitat de realitzar pràctiques formatives en empresa remunerades al Centre Tècnic de SEAT a Martorell, així com el desenvolupament de projectes fi de carrera per als estudiants de diferents àmbits de les enginyeries de la UPC. Aquesta Càtedra difon nombrosos esdeveniments i activitats relacionats amb el sector de l’automoció. A més, potencia la realització de projectes conjunts universitat-empresa de transferència tecnologia i innovació.

La gestió tècnica de la Càtedra SEAT la du a terme el Centre d’Innovació i Tecnologia de la UPC (CIT UPC).♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere