Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Arranca el curs a la Universitat de València per a més de 40.000 estudiants/es

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

u v

Més de 40.000 estudiants/es comencen les classes en la Universitat de València. D’aquesta xifra, 38.629 corresponen a titulacions de grau (també d’antics plans) i 2.784 són de postgrau. Les classes per a tots els graus arranquen aquest dilluns, 15 de setembre, mentre que les classes dels màsters ho faran escalonadament a partir d’ara. L’acte solemne d’obertura es va celebrar a La Nau aquest divendres, 12 de setembre.

Els 38.629 estudiants/es de grau estan repartits en 53 titulacions, en sis dobles titulacions, i encara una minoria en antics plans d’estudis. De les 8.520 places de primer curs que la Universitat de València oferia per al curs 2014-2015, el 98,46% està ja cobert (amb matrícules formalitzades), i resten per assignar poc més d’un centenar de places, que podrien cobrir-se en part perquè en període encara no està completament tancat.

Quant als alumnes de màsters oficials encara falta la matrícula de la segona fase (aquells que han fet la preinscripció fins el dia 2 de setembre, i que es matricularan entre el 25 i el 30 de setembre). Sense comptabilitzar aquesta segona fase, ja són 2.784 els estudiants inscrits en els 110 programes que ofereix la institució. D’aquests, 27 són titulacions conjuntes amb altres universitats (espanyoles o estrangeres).

D’altra banda, fins el 1 d’octubre està oberta la preinscripció per als estudis de Doctorat per al curs 2014-2015. L’oferta de titulacions de Doctorat és de 59. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere