Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Presentació del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques als nous estudiants / UB

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

CETT_gastro

Durant tres dies, els estudiants del nou grau interuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques faran un tast dels continguts dels estudis que comencen i visitaran i coneixeran els diferents campus on s’impartiran les classes: el campus de l’Alimentació de la UB (recinte de Torribera, a Santa Coloma de Gramenet), l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (UPC) i l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme (CETT-UB). Del 15 al 17 de setembre, els estudiants participaran en un programa d’activitats de benvinguda que inclou, també, conferències del professorat i dels cuiners que col·laboren en el grau, com ara Joan Roca.

L’ensenyament de Ciències Culinàries i Gastronòmiques uneix l’experiència acadèmica i el coneixement dels diferents centres en les seves respectives àrees d’expertesa: alimentació, nutrició i dietètica, ciències agroalimentàries, ciències culinàries i gastronomia. A més del caràcter interuniversitari, el nou ensenyament també és pioner pel model de col·laboració publicoprivada i perquè en el disseny hi han participat cuiners i professionals rellevants del sector.

Aquesta titulació ofereix als futurs graduats una formació adequada en aquelles matèries relacionades amb la ciència i la tecnologia aplicades a la cuina, i l’operativa i la gestió econòmica de la pràctica culinària, a més d’incloure altres àmbits com ara la consultoria, la promoció del patrimoni gastronòmic, la comunicació o la recerca.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere