Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

FINANCIAL TIMES: El Màster Bolonya en Management Internacional d’ESADE, el 6è del món i el 1er a l’Estat espanyol

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

ft

Aquest reconeixement s’afegeix al segon lloc que ha assolit recentment el Master in Finance, segons el  diari econòmic Financial Times, i consolida ESADE com una de les principals escoles del món en l’oferta de màsters Bolonya.

El Master in International Management d’ESADE (MIM) ocupa la sisena posició del món en la seva categoria. Així ho ha confirmat avui el rànquing que publica anualment el Financial Times sobre màsters Bolonya, el qual, a més, situa ESADE com la primera de les escoles de l’Estat espanyol a impartir aquest tipus de programes.

“La sisena posició d’ESADE al rànquing de Masters International Management del Financial Times és la millor de la nostra història i ens converteix en l’escola de negocis espanyola més ben situada. Per a nosaltres, té un importància especial la mobilitat laboral internacional del nostre alumnat, factor en què ESADE se situa entre les tres primeres escoles del món”, ha destacat Alfred Vernis, director de la Unitat Estratègica de Programes Universitaris dESADE.

Aquest reconeixement s’afegeix al segon lloc que va assolir ara fa dos mesos el Master in Finance també al rànquing del Financial Times, la qual cosa consolida ESADE com una de les principals escoles del món pel que fa a l’oferta de màsters Bolonya.

Mobilitat internacional i desenvolupament de la carrera professional

En el cas del MIM d’ESADE, el Financial Times n’ha destacat la mobilitat laboral internacional i el desenvolupament de la carrera professional de l’alumnat, als quals ha atorgat la tercera i la sisena posició mundial, respectivament. Així mateix, pel grau de satisfacció dels participants amb l’experiència d’aprenentatge i l’assoliment dels objectius fixats en iniciar els estudis, se situa a la setena posició global. Cal destacar que més del 90 % dels participants troben feina en països diversos, com els Estats Units, Alemanya, França o Anglaterra, gràcies, entre d’altres factors, a la realització de pràctiques internacionals, als intercanvis o a les visites que fa l’alumnat a empreses de diversos llocs del món. 

ESADE Business School, participació doble al rànquing del FT

Aquesta projecció internacional també ha estat la base per ascendir del setè al cinquè lloc en un altre màster en què ESADE participa com a única escola espanyola: el CEMS. Aquest programa europeu, fruit de l’aliança estratègica de 27 escoles de negocis de quatre continents i 71 socis corporatius, acull anualment més de 700 estudiants de 50 nacionalitats, els quals, acabats els estudis, obtenen el títol de màster, realitzat a l’escola d’origen.

El Master in International Management de la CEMS s’ha dissenyat específicament per a nous llicenciats amb l’objectiu d’atendre les demandes de les empreses que cerquen treballadors joves amb coneixements de direcció, i proporciona un nivell alt de formació i d’experiència professional a postgraduats multilingües i multiculturals.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere