Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

FECYT i el CSIC convoquen la 12a edició del concurs Fotciencia

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

embrion-zebra

Apropar la ciència i la tecnologia a la societat a través d’una activitat artística i estètica és l’objectiu d’aquest certamen. Convocat pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FCYT), el concurs Fotciencia anima als ciutadans a participar enviant fotografies amb un contingut científic i acompanyades d’un comentari sobre el fet que il·lustren.

La temàtica d’aquest certamen, que celebra aquest any la seua 12a edició, és la de ciència i la tecnologia, aleshores les imatges deuran estar relacionades amb la investigació científica i/o les seues aplicacions, reflectint l’objecte d’estudi de l’activitat, les persones que realitzen, el seu instrumental e instal·lacions, els resultats de l’avanç científic, etc.

El concurs està obert a qualsevol persona major d’edat que presente fotografies pròpies que no hagen sigut premiades a altres concursos i que aborden la temàtica proposta. Els menors d’edat podran presentar imatges a través del seu professor, dins de la categoria “La ciencia en el aula”.

Solament s’admetran fotografies en format digital, havent d’anar acompanyades d’un text que permeta interpretar l’interés científic o tecnològic d’allò que reflecteixen. El jurat valorarà tant distints aspectes de la qualitat de la imatge com del caràcter divulgatiu del text explicatiu.♦

http://www.uv.es/cdciencia

http://www.fotciencia.es

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere