Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La fira d’educació superior més important d’Europa premia a les universitat catalanes per la seva tasca internacional

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

9b6004a8-32ec-4153-85fd-792842dd1890

La Conferència Anual de l’European Association for International Education (EIAE) –la fira d’educació superior de referència a Europa– ha premiat a les universitats catalanes per la seva tasca internacional. Concretament, les universitats de Catalunya han estat distingides amb el guardó “Bo Gregersen Best Practice Award 2014” en reconeixement al treball en iniciatives conjuntes dels serveis de relacions internacionals. El lliurament del guardó es realitzarà demà en el marc de la cloenda de la 26ena edició de la Conferència Anual de l’EAIE que se celebra a la ciutat de Praga.

L’EAIE ha premiat al grup de treball “Cacatua Verda”, creat al 2004 i que integren la Universitat de Barcelona (UB), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universitat Pompeu Fabra (UPF), Universitat de Girona (UdG), Universitat de Lleida (UdL), Universitat Rovira i Virgili (URV), Universitat Ramon Llull (URL), Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC), així com la Universitat de les Illes Balears. El guardó reconeix la relació estable del grup al llarg de 10 anys, així com la capacitat de compartir experiències i pràctiques en la gestió de la internacionalització, i en la posada en marxa de projectes conjunts.

El sistema universitari de Catalunya està present en la prestigiosa fira a través d’una delegació integrada pel Govern de la Generalitat, l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i les següents universitats: Universitat de Barcelona (UB), Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Universitat Pompeu Fabra (UPF), Universitat de Girona (UdG), Universitat de Lleida (UdL), Universitat Rovira i Virgili (URV), Universitat Ramon Llull (URL), Universitat Oberta de Catalunya (UOC) i Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC). La delegació catalana està present amb l’estand Study in Catalonia. A knowledge hub in Southern Europe, on els visitants troben una completa informació sobre el sistema universitari català. 

Les diferents activitats organitzades dins del marc de l’EAIE permeten als professionals dels entorns acadèmics posar-se en contacte amb els seus homòlegs d’arreu del món. Enguany hi participen més de 8.000 delegats de 120 països amb un total de 250 expositors. La finalitat de l’assistència, un any més, és poder intercanviar idees i adquirir informació, tant sobre les novetats en els programes de mobilitat internacional com sobre les millors pràctiques en l’àmbit universitari internacional.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere