Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La sala Artisphere de Washington exposa la fusió expositiva art/tecnologia de la UPV “Pensar amb les mans”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 thinkwithyourhandsevent

Després de passar per la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València (UPV), el Museu ABC de Madrid i el Centre Cultural Espanyol de Cooperació Iberoamericana de Miami (Estats Units), la fusió entre art i tecnologia plasmada en l’exposició “Pensar amb les mans” (produïda pel grup UNIT Edició Experimental de la UPV), ja pot contemplar-se a la sala Artisphere de Washington (Estats Units), on romandrà exposada fins al diumenge 30 de novembre del 2014.

“Pensar amb les mans” reuneix una gran col·lecció de diaris il·lustrats, fruit d’una col·laboració singular entre artistes i programadors. Així, de les 150 il·lustracions exposades, més de 60 obres dels prestigiosos dissenyadors gràfics espanyols Pep Carrió i Isidro Ferrer es mouen i cobren vida a través del vídeo i la realitat augmentada.

Això és possible gràcies al fet que, per a aquesta mostra, l’equip de programadors i artistes de la UPV, UNIT Edició Experimental -un grup multidisciplinari especialitzat en realitat augmentada i orientat principalment a esdeveniments culturals-, ha desenvolupat una aplicació per a iPad, iPhone i dispositius mòbils Android.

S’exposarà a Chicago a l’inici del 2015

L’exposició, que inclou grans dosis d’humor i surrealisme, s’ha fet en col·laboració amb SPAIN Arts and Culture, amb el suport del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport d’Espanya i la Spain-USA Foundation. La seua pròxima parada, a l’inici del 2015, serà l’Institut Cervantes de Chicago (Estats Units).♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere