Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat Ramon Llull ha acollit la XII Jornada de Formació Alumni

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

XII-jornada-formacion-alumni-url

La jornada, que es va dur a terme al rectorat de la Universitat Ramon Llull, tenia com a eix temàtic «Comunicar amb els nostres Alumni: els nous formats i els de sempre».

Ahir va tenir lloc al rectorat de la Universitat Ramon Llull la XII Jornada de Formació Alumni, una iniciativa de la Conferencia Internacional de Entidades Alumni, una associació internacional que reuneix als professionals líders en la gestió dels Alumni a l’àmbit de l’educació superior.

L’edició d’enguany, ha acollit a responsables dels Alumni de diferents universitats de tot l’Estat, centrant-se en els nous suports que utilitzen les universitats per a comunicar-se amb els seus Alumni i que va comptar amb xerrades sobre engagement, el newsletter, les xarxes socials, revistes i publicacions impreses i el branded content.

La jornada fou presentada per Carlo Gallucci, vicerector de Relacions Internacionals i Estudiants de la Universitat Ramon Llull, i per Carmen Jiménez, directora d’Alumni de la Universidad Pontificia Comillas (UPCO) i presidenta de la Conferencia Internacional de  Entidades Alumni.

La trobada va comptar com a ponents: John Arboleda, de CASE Europe Annual Conference Planning Committee & Alumni Relations Co-Chair; Miguel Churruca, director de Màrqueting Institucional de la UPCO; Adela Martínez, content planner & social media analyst a Territorio Creativo; Juli Bonet, tècnic d’ocupació d’UPC Alumni; Xavier Sánchez, director d’ESADE Alumni-URL i Marc Mallafré, creative & art director.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere