Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPF, de ruta per promocionar els seus estudis de grau

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

UPFTour_02_comprimida

La Universitat Pompeu Fabra ha donat el tret de sortida a la UPFTour, un recorregut per diferents ciutats que té per objectiu informar sobre el ventall d’estudis de grau que s’ofereixen la UPF. Des d’aquest mes d’octubre i fins al mes de maig, la Universitat participarà en fires i en jornades d’orientació universitària, i també oferirà sessions informatives de tots els graus.

La primera parada del curs va ser la setmana passada a la Fira d’Ensenyaments Superiors de Menorca, la primera de les deu de localitats espanyoles on es viatjarà al llarg d’aquest curs acadèmic. El següent destí serà el Saló d’Orientació Universitària d’Alacant, el proper 23 d’octubre, i també es visitaran ciutats com Tenerife, València o, per primer cop, Sant Sebastià.

Aquest tipus de trobades, molt útils per als estudiants, serveixen per resoldre molts dubtes sobre notes de tall, beques i els plans d’estudi dels diferents graus. En el cas d’estudiants provinents de fora de la demarcació de Barcelona, també són molt freqüents les preguntes sobre les diverses opcions d’allotjament.

D’altra banda, la UPF participarà en les Jornades d’Orientació Universitària, organitzades per ajuntaments de diversos municipis catalans, i visitarà diferents centres de secundària. Aquestes xerrades, que els instituts hauran de sol·licitar, es faran arreu de Catalunya, Balears i Castelló. També es convidarà les escoles a la pròpia Universitat. Finalment, els campus obriran les seves portes perquè els futurs estudiants en coneguin les instal·lacions i obtinguin informació detallada en sessions informatives de cada un dels graus.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere