Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Girona a partir de demà a la Fira de Mostres de la ciutat de Girona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

udg

La Universitat de Girona serà a la Fira de Mostres de Girona, que tindrà lloc des de demà 29 d’octubre fins el 2 de novembre, en un espai dissenyat a l’entorn del concepte “temps” a través del qual es donarà a conèixer les novetats acadèmiques, la recerca, i la transferència cap a les empreses i institucions.

En l’estand que es planteja en aquesta ocasió, el concepte clau és el del “temps”. Un temps que la UdG ofereix a l’estudiant, però també a l’entorn més immediat. Un temps per aprendre, per gaudir, per investigar, i per transferir coneixement, i que s’il·lustra amb un parèntesi que s’obre i es tanca, a través del qual la UdG es dibuixa com una càpsula on és possible tenir temps d’estar a prop, temps de gaudir de la ciutat, temps d’arribar a l’excel·lència científica, i també temps per al lleure, per a la solidaritat i per a la cultura. Un temps UdG obert a tothom.

L’espai serà també, a la tarda, l’escenari d’activitats promogudes per estudiants i professors universitaris amb la intenció que els visitants de la Fira puguin fer tastets de l’activitat quotidiana de la UdG: demostracions de reanimació cardiopulmonar bàsica, ús de Desfibril·lador Extern Automàtic (DEA), preses de pressió arterial, experiències d’aprenentatge de les ciències polítiques a través del joc, tallers sobre la química com a ingredient saludable i el testimoni dels estudiants de Dret, són algunes d’aquestes propostes.

La 53a edició de la Fira de Mostres de Girona s’inaugurarà demà 29 d’octubre a les 18h i comptarà amb la presència del rector de la UdG, Sergi Bonet.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere