Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Pràctiques de nova generació per a nens amb autisme i familiars / Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

10_29_-_scerts

Per primera vegada a l’Estat espanyol, es presenta el nou model SCERTS® d’intervenció en trastorns de l’espectre autista (TEA). 

SCERTS® és un model educatiu innovador per a treballar amb nens amb trastorn de l’espectre autista (TEA) i les seves famílies. El model, proporciona directrius específiques per ajudar als nens a convertir-se en comunicadors socials competents i segurs, al mateix temps que evita els problemes de comportament que interfereixen en l’aprenentatge i el desenvolupament de les relacions. Aquest nou model d’intervenció està dissenyat per ajudar a les famílies, als educadors i als terapeutes que treballen cooperativament en equip, de forma coordinada, per a maximitzar el progrés en el suport al nen.

Els dies 10, 11 i 12 de novembre la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL acollirà, per primera vegada a Espanya, un curs del model SCERTS®. El  curs serà impartit pel Dr. Barry M. Prizant, director del Childhood Communication Services i professor adjunt al Center for the Study of Human Development de la Brown University (Estats Units). El Dr. Prizant és un especialista referent del model SCERTS®, amb més de 40 anys d’experiència com a professor, investigador i consultor clínic de persones amb trastorns de l’espectre autista i les seves famílies.

Aquest curs s’emmarca com a activitat prèvia del XVII Congrés de l’Asociación Española de Profesionales del Autismo (AETAPI) que es realitzarà a Barcelona els dies 13, 14 i 15 de novembre. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere