Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Avui la Universitat de Girona celebra un claustre extraordinari a l’entorn del 9N

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

SBN

Avui 6 de novembre tindrà lloc a la Universitat de Girona una sessió extraordinària de Claustre Universitari, el màxim òrgan de govern representatiu de la comunitat universitària.

Aquesta sessió extraordinària, a l’entorn del 9N, es convoca per petició expressa d’una quarta part dels membres que el componen, tal i com estableixen els Estatuts de la institució, i tindrà lloc a partir de les 9:15h a la sala d’actes del Campus Centre, seu de les Facultats d’Infermeria i Medicina (Emili Grahit, 77. Girona) 

Els punts de l’ordre del dia, el ponent dels quals serà un representant dels signants, són: la discussió i aprovació, si escau, del suport a la convocatòria de consulta sobre el futur polític de Catalunya del 9 de novembre de 2014; la discussió i aprovació, si escau, de la sol·licitud per tal que l’ACUP i la CRUE es posicionin favorablement a l’exercici democràtic que suposa la realització de la consulta sobre el futur de Catalunya; i la discussió i aprovació, si escau, de la sol·licitud al Consell de Govern de la UdG per tal que es retiri la distinció de Doctora Honoris Causa per la UdG de la Dra. Maria Encarnación Roca Trias. Tot seguit es procedirà al torn obert de paraules.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere