Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La formació en packaging, base del conveni de col•laboració entre IQS i l’associació GRAPHISPACK

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

bottle-design-packaging-87

Graphispack i IQS han tancat un conveni marc de col•laboració per a la promoció d’activitats formatives i divulgatives conjuntes amb la finalitat de potenciar l’intercanvi d’informació i experiències docents i investigadores, en l’àmbit del packaging.

L’acord signat permetrà la difusió, entre els associats de Graphispack, dels programes formatius oferts per IQS, a través d’IQS Executive Education.

Actualment des de l’àrea de Packaging d’IQS Executive Education, coordinada per la Dra. Montse Castillo Malivern, s’està impartint el Màster de Packaging Management, un programa dirigit a aquells professionals que vulguin desenvolupar o estiguin desenvolupant la seva carrera professional en l’àmbit del packaging, tant en la indústria fabricadora d’envàs o embalatge com en indústria envasadora. El contingut del programa proporciona el coneixement expert precís per dominar tota la cadena de valor en el desenvolupament i implantació industrial del packaging, així com les habilitats transversals necessàries per liderar, gestionar i coordinar amb èxit els projectes de packaging.

A més, entre l’oferta educativa d’IQS Executive Education per al curs 2014-15, pot cursar-se el Títol d’expert en disseny i desenvolupament de packaging, el Títol d’expert en industrialització de packaging o el Títol d’expert en Packaging Management.

L’acord entre Graphispack i IQS contempla la constitució d’una Comissió de Seguiment que s’encarregarà, entre altres funcions, d’elaborar la proposta d’actuacions concretes i els programes de treball, així com de realitzar una avaluació periòdica del desenvolupament del conveni.

Sobre Graphispack

Graphispack és una associació sense ànim de lucre, d’àmbit estatal, que té com a objectiu la prestació de serveis per a la promoció, defensa i interlocució davant tercers de les seves empreses associades, totes elles dins dels sectors de les arts gràfiques, envàs i embalatge, embotellat i de la publicitat en el lloc de venda i de qualsevol empresa associada afí a aquests sectors, així com la promoció i defensa dels valors econòmics dels sectors de referència. L’associació presta, entre altres serveis, tot tipus de consultes, elabora estudis de mercat, dossiers de premsa i informes sectorials tant a nivell nacional com a internacional i ofereix cursos de formació contínua.

D’altra banda, organitza una sèrie d’actes i esdeveniments com són, seminaris, conferències, concursos, jornades tècniques, congressos, fòrums, plataformes i esdeveniments.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere