Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona prepara una gran Jornada acadèmica sobre la seva especialitat

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

images

La Càtedra de Responsabilitat Social Universitàriade la UdG organitza la I Jornada de Responsabilitat Social amb l’objectiu de presentar-se públicament a la societat gironina i estimular a les empreses i entitats a adoptar la responsabilitat social com un dels eixos del seu compromís amb la societat. A la Jornada hi participa Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundación Cultura de Paz i exdirector general de la UNESCO,  experts en responsabilitat social i empreses que presenten les seves experiències. 

La responsabilitat social, la sostenibilitat i la solidaritat constitueixen l’eix central de la Tercera Missió de la universitat. L’objectiu d’aquesta missió ha de ser contribuir a un model d’innovació i de desenvolupament social, cultural, econòmic i ambiental socialment responsable, solidari i sostenible. La RSU té un paper estratègic en la transferència de coneixement i de tecnologia, combinant la innovació amb el benestar de la societat.

Primera Jornada de la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària

14 de novembre de 2014, a les 12h, a la Sala d’actes de l’edifici Jaume Casademont del Parc Científic i Tecnològic.de la UdG (c/ Pic de Peguera, 15. 17003-Girona)

 PROGRAMA

Benvinguda i presentació de la càtedra (Sergi Bonet, rector de la UdG; Maria Rosa Terradellas, directora de la Càtedra de RSU; Martí Batllori, secretari general de Càritas; Jordi Viladomat, responsable de Banca Institucional del Banc Santander a Girona)

Ponència inaugural: «La universitat, capdavantera de la mobilització en favor de la solidaritat i la responsabilitat social», a càrrec de Federico Mayor Zaragoza, president de la Fundación Cultura de Paz i exdirector general de la UNESCO

Taula rodona: Quins beneficis aporta la responsabilitat social a l’empresa?, amb Josep Maria Canyelles, expert en responsabilitat social de les empreses i organitzacions; Sílvia Agulló, responsable de la Unitat de Responsabilitat Empresarial i Reputació de DKV-ERGO; i Josep Sallent, Àrea de Responsabilitat Social (Càritas)

Casos d’èxit de responsabilitat social a les empreses, amb Albert Riera Sans, director de Comunicació, La Fageda; Xavier Carruesco, director de Recursos Humans, Qualitat, Medi Ambient i Riscos LaboralsKH Lloreda; Ricardo Martín, responsable de Comunicación-Corresposanbles.

Cloenda a càrrec de Rosa Núria Aleixandre, presidenta del Consell Social de la UdG.♦

 

PROGRAMA més detallat … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere