Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“Temps de Cultura. Tardor 2014” a la Universitat de Girona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

GRAN 7767d237-b424-45dc-b082-11c79c46c5f7_b

“Temps de Cultura. Tardor 2014” és una oferta d’activitats musicals, teatrals i populars, promoguda per la UdG i adreçada a la ciutat, que s’estén del 16 al 17 de novembre.

La UdG ofereix una programació cultural de tardor en la qual destaquen “Art Som”, una mostra interuniversitària de teatre encapçalada per l’Aula de Teatre de la UdG que s’emmarca dins la programació de Temporada Alta, una actuació del Cor de la UdG a l’Auditori de Girona, un concert  del Tulam Duo, finalista del Concurs Internacional Paper de Música de Capellades 2014, i una presentació de la colla castellera de la UdG.

PROGRAMA

Cantata per a narrador, Cor i orquestra sobre Llegendes de Girona “EL PERGAMÍ DE PEDRA” d’Albert Bosch. 16 de novembre de 2014, 12 h. Auditori de Girona.

Cor de la Universitat de Girona. Joan de la Creu, director. Coral infantil de la Flauta màgica. Meritxell Maset, directora. Francesc Montero, narrador. Jove Orquestra de Cassà. Albert Bosch, director

Algunes de les llegendes més conegudes de la ciutat són el punt de partida per a una nova partitura escrita per Albert Bosch. Pergamí de pedra és doncs una cantata per a cor mixt amb participació de veus blanques, narrador i “ensemble” instrumental.

Actuació del Tulam Duo, finalistes del XXV Concurs Internacional Paper de Música de Capellades 2014. 19 de novembre de 2014, 19 hAuditori Josep Viader de la Casa de Cultura de Girona.

Miguel Ángel Forner (marimba) i Jesús David Valero (vibràfon).

Tulam és un espectacle audiovisual de percussió protagonitzat pel vibràfon i la marimba. Dividit en tres parts, cada una d’elles mostra una faceta d’aquests instruments.

Actuació del Xoriguers, colla castellera de la Universitat de Girona. 24 de novembre, 12:30 h. Plaça Independència, Girona.

La colla castellera de la UdG realitza una nova actuació, aquesta vegada al bell mig de la ciutat de Girona.

 Art Som. Mostra Interuniversitària de Teatre en el marc de “Temporada Alta”. 26 i 27 de novembre, 21 hs. Sala La Planeta, Girona.

 L’Aula de Teatre de la Universitat de Girona presenta “Macbeth”, de William Shakespeare, amb la traducció de Salvador Oliva, la il·luminació i el so de Jordi Fuentes i la direcció de Mercè Mas. Durada de l’espectacle: 70 minuts.

L’Aula de Teatre de la Universitat Pompeu Fabra presenta “Per un sí o per un no”, de Nathalie Sarraute i amb traducció de Carme Serrallonga i Pep Anton Gómez, amb la direcció de Pep Anton Gómez. Durada de l’espectacle: 60 minuts.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere