Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPV celebra la VI edició de la Setmana Internacional d’Intercanvi

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

intercambios

La UPV celebra fins al 14 de novembre la VI edició de la Setmana Internacional d’Intercanvi per a animar l’alumnat a passar una temporada a l’estranger

 L’Oficina de Programes Internacionals d’Intercanvi (OPII) de la Universitat Politècnica de València ha programat fins al divendres 14 de novembre del 2014 un conjunt d’activitats per a celebrar la VI edició de la Setmana Internacional d’Intercanvi.

Avui dimecres 12 de novembre, l’ambaixada de França oferirà una conferència sobre les particularitats d’estudiar al país gal. La xarrada tindrà lloc a les 12 h, a la sala de projeccions de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura.

Aquest mateix dia, però a les 17 h, es durà a terme un col·loqui a la Casa de l’Alumne, amb el títol “Compartir l’experiència Erasmus”. En el debat intervindran: Alfredo Escardino, autor del llibre Una Erasmus a Bruselas; María Boquera, directora de l’Àrea d’Intercanvi Acadèmic de la UPV; Ignacio Martínez, president d’Erasmus Student Network UPV, i antics alumnes d’intercanvi. Com a tancament de l’acte, se sortejaran dos exemplars de la novel·la d’Escardino i s’oferirà un refresc a les persones assistents.

El dijous s’impartiran les diverses xarrades informatives sobre els programes d’intercanvi en cadascuna de les escoles i facultats de la UPV, i es disputarà el tradicional partit de futbol entre un equip d’alumnes de la UPV contra una selecció d’estudiants internacionals.

I, durant tota la setmana, es podrà visitar la instal·lació “Ofrena del Dia de Muertos. Mèxic a València”, realitzada per alumnes de mobilitat estudiantil i allotjada a la Casa de l’Alumne.

La VI edició de la Setmana Internacional d’Intercanvi és una iniciativa de l’Oficina de Programes Internacionals d’Intercanvi (OPII), en col·laboració amb el Centre de Llengües, l’Erasmus Student Network i la Delegació d’Alumnes de la UPV.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere