Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou postgrau en màrqueting interactiu i mòbil a la Universitat d’Andorra

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

mobilephonesoftware

La Universitat d’Andorra ha obert el període de preinscripció per al nou postgrau en màrqueting interactiu i mòbil, coorganitzat amb l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) i amb la col·laboració de la Fundació Crèdit Andorrà.

El postgrau en màrqueting interactiu i mòbil donarà a conèixer de forma completa i de manera pràctica les noves tendències del màrqueting digital, i farà especial èmfasi en el nou canal que representa el desenvolupament recent de les aplicacions mòbils dins d’aquest àmbit. Els alumnes tindran l’oportunitat de posar a prova els coneixements adquirits mitjançant la realització d’una pràctica global que incorporarà, d’una banda, la implementació d’una estratègia de màrqueting mòbil, i de l’altra, tallers per conèixer de primera mà l’experiència professional d’empreses punteres que compartiran casos reals.

El programa té una càrrega de 10 crèdits europeus i es desenvoluparà del febrer del 2015 al febrer del 2016. Les classes es faran a la Universitat d’Andorra els divendres a la tarda.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere