Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UPC busca els millors termes científics en un concurs de ‘Twitter’

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

es-busca-tuit

Del 17 al 19 de novembre, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) organitza “Es busca tuit!”, un concurs a través de Twitter en què convida als seguidors de la xarxa social a piular, amb l’etiqueta #CiènciaUPC, els termes científics i tècnics preferits de l’usuari. Se sortegen una tauleta i quatre subscripcions a diaris i a revistes científiques entre els participants.

Amb motiu de la 19a Setmana de la Ciència, que té lloc del 14 al 23 de novembre, la UPC organitza el segon concurs  a través de Twitter, en aquest cas Es busca tuit! #CiènciaUPC. La iniciativa convida al usuaris de la xarxa social a escriure en un tuit els seus termes tècnics i científics preferits, que més agraden o desagraden, que fan riure, que intriguen o que més costa de recordar, entre d’altres. El concurs es podrà seguir a través del compte institucional de la UPC (@BarcelonaTech) i el del Servei de Llengües i Terminologia de la Universitat (@SLT_UPC), des dels quals s’impulsa el concurs i es difondran els missatges més destacats i originals.

Piula els millors termes tècnics i científics

El concurs, que estarà actiu els dies 17, 18 i 19 (fins a les 15 h), premiarà cinc termes o expressions científiques que es triaran per sorteig d’entre els que s’enviïn a través de la xarxa social de microblogging. Per participar-hi, els tuits han d’incloure l’etiqueta #CiènciaUPC i un text breu que expliqui el per què s’ha triat el terme. Si es prefereix, els missatges també es poden acompanyar amb fotos, vídeos o enllaços.

Les persones que participin al concurs entraran en el sorteig d’una tauleta i una subscripció anual als diaris La Vanguardia i ARA, i a la revista National Geographic. A més, els 5 guanyadors rebran dues entrades per al CosmoCaixa de Barcelona.

El resultat del concurs es farà públic el 21 de novembre a través dels dos comptes de Twitter, així com de la pàgina web del concurs i la de la UPC. 

Altres activitats de la Setmana de la Ciència a la UPC

D’altra banda, amb motiu de la 19a Setmana de la Ciència, del 14 al 23 de novembre les escoles i facultats, grups de recerca i instituts de la UPC han preparat un conjunt d’activitats adreçades al públic en general i, especialment, a l’alumnat de secundària, amb l’objectiu d’apropar la tecnologia i la recerca que es desenvolupa a la Universitat: conferències, exposicions, tallers, demostracions, etc.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere