Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ADN’ART: Exposició d’art per la investigació biomèdica / IRBLleida

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

mini_404-ADNART_CARTELL

Durant la Setmana de la Ciència se celebraran tot un munt d’activitats de divulgació científica arreu del nostre territori: jornades de portes obertes, exposicions, xerrades, jocs, tallers científics… tot un ventall de possibilitats a l’abast de tothom.

A Lleida, l’Institut de Recerca Biomèdica (IRBLleida) i la Galeria Collage organitzen una exposició benèfica per apropar l’ART I CIÈNCIA a la societat, a través de l’exposició benèfica ADN’ART.

En motiu de la Setmana de la Ciència, aquest proper divendres 21 de novembre tindrà lloc la inauguració de l’exposició benèfica ADN’ART organitzada per la Galeria Collage i l’IRBLleida.

La iniciativa ADN’ART té com a objectiu la divulgació del concepte de l’ADN que poden tenir els artistes plàstics i també la recollida de fons per als projectes d’investigació biomèdica que duuen a terme l’IRBLleida. 

En els documents adjunts podreu veure els quadres que s’hi exposaran i els currículums dels artistes JOAN CATALÀ, XAVIER MÁRQUEZ, VICENÇ TORRES, TONI UCEDA, DANIEL ROYO, VÍCTOR MATEO,JAUME GENOVART I SEBASTIÀ FARRÉ els quals cedeixen desinteressadament part de les creacions exposades.♦

INAUGURACIÓ:
Dia: Divendres 21 de novembre de 2014 
Hora: 19,00h
Lloc: Galeria Collage
Adreça: C/ Joan Baget, 1 Baixos; Lleida

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere