Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Comença el IX Fòrum d’Ocupació que reuneix més de 80 empreses i institucions als tres campus de la Universitat de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Forum Ocupacio 2013 20_web

El IX Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València, que reunirà al llarg de tres dies (25, 26 i 27 de novembre) més de huitanta empreses, institucions i entitats de diversos sectors econòmics, tindrà lloc als tres campus sota el lema ‘La clau del teu futur’. La inauguració serà demà dimarts, 25 de novembre, a les 10:30 hores, a la Facultat de Dret.

Hi assistiran el rector Esteban Morcillo; el regidor de Joventut de l’Ajuntament de València, Cristóbal Grau; la vicerectora de Postgrau de la Universitat de València, Rosa Marín; el gerent de la Fundació General de la Universitat de València, Cristóbal Suria; representants d’empreses i institucions col·laboradores amb la Fundació General de la Universitat de València; i degans, administradors i administradores de centres del Campus dels Tarongers.

La novena edició del Fòrum, organitzat per l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL), a través de la Fundació General de la Universitat de València, se celebrarà el dia 25, a la Facultat de Dret (Campus dels Tarongers), on assistiran 36 empreses; el dia 26, a la Facultat de Medicina i Odontologia (Campus de Blasco Ibáñez), amb 18 estands; i el dia 27, a la Facultat de Farmàcia (Campus de Burjassot-Paterna), on es reuniran 29 organitzacions.

Amb aquest encontre, durant el qual es realitzaran més de quaranta activitats entre ponències, xarrades, tallers i taules redones, es pretén crear un pont de comunicació entre ocupadors i futurs ocupats, i professionals qualificats ja titulats, acostant així l’empresa i el món universitari. De fet, tindran accés al Fòrum tant estudiants i titulats de la Universitat de València com d’altres institucions acadèmiques.

Els visitants del Fòrum podran intercanviar informació cara a cara amb els responsables de cadascuna de les entitats participants, lliurar el seu currículum i assistir a les activitats programades, la major part de les quals consistiran en xarrades que serviran per a que cada empresa informe sobre les seues ofertes de treball, processos de selecció i perfils professionals demandats.

L’assistència és totalment lliure (de 10 a 18:30 hores), si bé cada jornada es dirigeix a determinades àrees de coneixement en concret. El dia 25, al Campus dels Tarongers, se centrarà en Economia, Ciències Jurídiques, Socials i Magisteri. Hi assistiran diversos despatxos d’advocats, i multinacionals de la distribució i de la consultoria, així com els col•legis professionals d’economistes, advocats i graduats socials, l’Agència Tributària i ONGD, com ara Cruz Roja.

 Ocupació a Europa

El dia 26, l’encontre al Campus de Blasco Ibáñez estarà enfocat, especialment, a les àrees de la Salut i Humanitats. Destaca l’encontre amb la Xarxa Eures Comunitat Valenciana (xarxa de cooperació de serveis europeus d’ocupació) que tractarà les oportunitats d’ocupació a Europa per a professionals del sector sanitari. 

D’altra banda, l’emprenedoria també comptarà amb un espai en aquesta jornada. Com a novetat, enguany s’abordarà la iniciativa empresarial dins del medi rural.

Els estands que es trobaran al hall de la Facultat de Medicina i Odontologia correspondran, bàsicament, a perfils sanitaris i a recerca i desenvolupament (R+D).

Finalment, al Campus de Burjassot-Paterna, el dia 27, el Fòrum estarà dedicat a l’Àrea de Ciències Bàsiques amb la presència d’empreses dels sectors industrial, de desenvolupament tecnològic, enginyeria, R+D i de perfil tècnic.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere