Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UdL s’incorporarà al Consorci Sistema Integral de Salut de Lleida Pirineus

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

capcalera_la_salut

Nota de premsa institucional:

El Consell de govern de la Universitat de Lleida ha aprovat en votació secreta, per 27 vots a favor, i 12 en contra, la seua participació en la incoació del procediment de constitució del Consorci Sistema Integral de Salut de Lleida, així com els seus Estatuts provisionals i el conveni regulador. El rector, que s’ha mostrat partidari de la incorporació de la UdL al Consorci “pels avantatges que suposa tant per a la Universitat com per a la sanitat pública de Lleida”, ha puntualitzat que serà al proper Consell de govern del desembre, quan es voti l’ingrés definitiu.

En aquest sentit, ha explicat que ara s’obre un període públic d’al·legacions als Estatuts que, per part de la Universitat, suposaran reclamar més garanties de la naturalesa pública de l’ens, una major presència de la UdL ens els seus òrgans de govern, i que la Universitat quedi al marge de qualsevol responsabilitat econòmica en cas de liquidació o deute.

El debat ha tornat a aflorar en l’òrgan de Govern que s’ha iniciat amb una nova protesta de la Marea blanca, amb intervencions tant del col·lectiu d’estudiants, el personal d’administració i una part del professorat en contra, i dels degans d’Infermeria i de Medicina i membres de l’equip de govern, a favor. Anteriorment, l’assessor jurídic de la UdL havia exposat als assistents, des del punt de vista de la naturalesa jurídica de l’ens, les conclusions de l’informe que es va encomanar a una comissió ad hoc creada el passat Consell de govern, favorables a què la UdL s’hi incorpori.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere