Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

El Consell de Govern de la Universitat de Girona aprova un nou Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

30G_gameplaydeInvizimals

Ahir es va celebrar la vuitena sessió d’enguany del Consell de Govern de la Universitat de Girona que ha aprovat, entre altres acords, el Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs, per a ser implantat el curs 2015-2016 a l’Escola Politècnica Superior.

El nou grau, que ja compta amb l’informe favorable del Consell Social, i que haurà de ser validat per l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU) per a la seva implantació definitiva, pretén que l’estudiant adquireixi una formació bàsica en competències pròpies de la tecnologia de la informació i la comunicació.

Aquesta formació es combina, alhora, amb coneixements teòrics i pràctics per al disseny dels continguts digitals interactius. Tot això fa possible que els graduats, a més d’una formació bàsica pròpia de les TIC, obtinguin un perfil que completi aquests coneixements tecnològics amb continguts d’art, disseny conceptual, comunicació, narrativa i producció, necessaris per al disseny i desenvolupament de videojocs.

Segons el vicerector de Política Acadèmica i Docència, Francesc Roca, el grau que es proposa “és molt nou i té pocs precedents en altres universitats espanyoles” i s’emmarca en les oportunitats de creixement del sector de desenvolupament de videojocs i els sistemes interactius, no només en l’àmbit de l’entreteniment sinó en també en el desenvolupament de nous models de negoci, en l’aprenentatge o en la simulació d’entorns culturals, entre altres.

Així mateix, el Grau en Disseny i Desenvolupament de Videojocs, que tindrà una entrada de 40 estudiants a primer curs, compta amb l’expertesa de diversos grups de recerca de la UdG, agrupats en l’Institut d’Informàtica i Aplicacions, i de 4 departaments (Informàtica, Matemàtica Aplicada i Estadística; Arquitectura i Tecnologia de Computadors; Organització, Gestió Empresarial i Disseny del Producte, i Filologia i Comunicació).♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere