Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Avui una ponència a l’ETSE de la Universitat de València promou la participació de les dones en els estudis d’Enginyeria

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

12

La Unitat d’Igualtat de la Universitat de València, juntament amb l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) i l’organització WIE-IEEE Espanya, organitza la ponència ‘Dona i enginyeria. Un més un no sempre sumen dos’, que es celebrarà avui dimecres, 10 de desembre, a partir de les 11:30 hores al saló de graus Joan Pelechano de l’ETSE.

La iniciativa està dirigida a tota la comunitat universitària, estudiants i professors de secundària i batxiller i públic en general.

La ponència la donarà la professora de la Universitat de Saragossa Pilar Molina Gaudó, que des de 1999 ha ocupat diversos càrrecs dins del Institute of Electrical and Electronic Engineers (IEEE), entre ells presidenta de la Secció Espanyola i presidenta de la Women in Engineering (WIE). A més, Pilar és coautora del llibre ‘El mundo necesita ingenieras. ¿Quieres ser una?’, i ha organitzat des de 2008 el Girl’s Day en la Universitat de Saragossa. 

La jornada pretén reunir, d’una banda, estudiants i estudiantes des de 4º ESO fins als primers cursos de grau en enginyeries, i d’altra banda, a professors i professionals en l’àmbit de l’enginyeria per tant de fomentar i incrementar la presència de xiques tant en els estudis d’enginyeria com posteriorment en activitats  professionals on la seua presència actual és encara marginal. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere