Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Representants de 14 empreses participaran a l’ICM-CSIC en una nova sessió del “Cafè amb la Recerca” de l’FCRi

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

images

· El “Cafè amb la Recerca”, organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), és un punt de trobada distès i molt proper entre entitats de recerca i empreses per trobar possibles vies de col·laboració.

· Albert Palanques, director de l’Institut de Ciències del Mar (ICM) del CSIC, presentarà les línies de recerca del seu centre davant directius d’empreses de diferents sectors productius.

 

L’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC), acollirà avui dimecres 10 de desembre el quart “Cafè amb la Recerca” (16.30 h, Passeig Marítim de la Barceloneta, 37-49). Organitzat per la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRi), aquest format és un punt de trobada distès i molt proper entre entitats de recerca i teixit empresarial per trobar vies de col·laboració. La nova sessió comptarà amb la intervenció d’Albert Palanques, director de l’ICM-CSIC, que presentarà les línies de recerca del seu centre davant directius de 14 empreses de diferents sectors amb l’objectiu d’iniciar possibles projectes conjunts.

Moderat per Enric Claverol, director general de l’FCRi, l’objectiu de l’acte és conèixer punts d’interès entre les activitats de recerca de l’ICM-CSIC i els reptes de les empreses. L’FCRi, mitjançant el seu programa Ciència-Empresa, organitzaaquestes sessions amb l’objectiu d’establir ponts de connexió entre recerca i teixit industrial.

La sessió comptarà amb l’assistència, entre d’altres, de directius de les empreses i entitats Aigües Ter – Llobregat, Endesa Ingeniería, Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya, Ports de la Generalitat, Igeotest, Puig, Fluidra; Amphos 21; Isardat, Ausmar, Dnota Medio Ambiente, Meteosim, Adasa Sistemas i Eco Intelligent Growth.

Les reunions del “Cafè amb la Recerca” tenen una durada de dues hores. La primera es destina a l’exposició dels centres de recerca convidats a cada sessió. A la segona hora, s’estableix una tertúlia per trobar oportunitats de col·laboració amb les empreses assistents.

El Programa Ciència-Empresa de l’FCRi cerca alinear reptes d’innovació d’empreses del sector productiu amb els científics, tecnòlegs i emprenedors que disposin de les millors capacitats per resoldre’ls.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere