Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ESADE de la Universitat Ramon Llull llança el concurs “ESADE Iger of the Month”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

esade_1

ESADE Invita el públic en general i, d’una manera especial, els estudiants, el professorat i l’staff d’ESADE a capturar i compartir moments de la vostra vida a ESADE a través d’Instagram amb l’etiqueta #IGERSESADE.

L’obertura de l’any acadèmic marca l’inici de la vida en comunitat d’ESADE. Conferències, sessions de treball en equip o des del despatx i somriures a la cafeteria són alguns dels moments que caracteritzen el dia a dia d’ESADE.

Per tal de donar a conèixer aquests múltiples punts de vista, ESADE llança el concurs “ESADE Iger of the month“. Es tracta d’una iniciativa a través de la qual tota la comunitat de l’escola és invitada a capturar i a compartir a Instagram una imatge del seu dia a dia o un moment ESADE amb l’etiqueta #IGERSESADE.

Cada mes, els seguidors del compte oficial d’ESADE a Instagram seran el jurat que en seleccionarà la millor imatge, que convertirà el seu autor en l’Instagramer del mes, el qual rebrà un premi ple de l’esperit ESADE.

 És molt fàcil participar en el concurs:

1. Comparteix un moment que reflecteixi la vida en comunitat d’ESADE a través d’Instagram, etiquetant la foto amb l’etiqueta #IGERSESADE. Què compartir? Un detall que t’hagi cridat l’atenció, la teva classe preferida, un moment divertit, una sessió de treball a l’EGarage, el teu racó favorit del campus, etc.

2. L’equip de Social Media publicarà al compte oficial d’ESADE a Instagram les millors fotografies compartides amb l’etiqueta #IGERSESADE, esmentant-ne l’autor , el mes corresponent i el títol de “Candidate to ESADE Iger of the Month”. Totes les fotografies els autors de les quals aspirin a convertir-se en “Candidate to ESADE Iger of the Month” es publicaran durant els primers 20 dies de cada mes.

3. De totes les imatges que es publiquin al compte oficial d’ESADE reconeixent l’autoria d’un tercer amb el seu usuari d’Instagram sobreimprès en un faldó, la que obtingui més M’agrada de la comunitat durant el mes en què hagi estat publicada per ESADE serà la imatge guanyadora.

4. El guanyador o la guanyadora s’anunciarà públicament a Instagram i es comunicarà en privat a través d’un missatge directe a través d’aquesta mateixa xarxa social.

 

 Bases del concurs … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere