Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La sessió del Claustre de la Universitat Politècnica de Catalunya es reprendrà avui

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

baixa

La sessió ordinària del Claustre Universitari de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) continuarà avui 16 de desembre, de 9 a 15 hores, a l’Auditori de l’edifici Vèrtex, a Barcelona. La reunió, que es va iniciar el 2 de desembre, tornarà a ser oberta a la comunitat universitària.

Com ja vàrem informar en la reunió del Claustre Universitari de la UPC del 2 de desembre, es va aprovar, amb 138 vots a favor, cap en contra i 29 en blanc, l’Informe de gestió de la Universitat Politècnica de Catalunya 2014, presentat pel rector, Enric Fossas. També, entre d’altres qüestions, es va aprovar el reglament electoral de la UPC. Sobre aquest reglament, es va presentar una moció relativa al cens electoral del personal del Servei de Biblioteques, que s’ha negociat, en el marc de la comissió permanent del Claustre Universitari. Aquesta moció serà sotmesa a votació en el Claustre d’avui.

En la reunió d’avui del Claustre el rector presentarà l’Informe sobre política i programa d’actuació, i també es debatrà sobre l’estructura departamental de la UPC. ♦

L’ordre del dia de les dues sessions  del Claustre … CLICAR AQUÍ

Informe de gestió de la UPC 2014 … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere