Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Perpinyà Via Domitia organitzarà el II Campionat esportiu universitari de carreres d’orientació de la Xarxa Vives

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

k1

La Universitat de Perpinyà Via Domitia organitzarà el  II Campionat esportiu universitari de carreres d’orientació de la Xarxa Vives, que tindrà lloc a Font-romeu (Municipi de Font-romeu, Odelló i Vià  de l’Alta Cerdanya de Catalunya Nord) els dies 9 i 10 d’abril de 2015.

Una part molt significativa dels esportistes millor classificats en competicions internacionals d’aquesta modalitat esportiva estudien als Països Catalans, i per aquest motiu, diuen els organitzadors, es promou un campionat que fomenta els hàbits i els valors inherents a aquest esport.

Enguany el campionat incorporarà, a més de les modalitats de llarga i mitja distància per a equips vinculats als serveis esportius de les universitats, una categoria específica “popular” i oberta per tota aquella persona que, aprofitant el marc, vulgui iniciar-se en aquest esport.

L’any passat es va realitzar el I Campionat esportiu universitari de carreres d’orientació de la Xarxa Vives, que va tenir lloc a Guardamar del Segura (País Valencià) del 5 al 7 de març de 2014.♦

 Programa i inscripció  del Campionat … CLICA AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere