Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Fundació URV ofereix el curs “Adolescències, Drogues i Riscos”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

illegal-drugs

La Fundació Universitat Rovira i Virgili ofereix el curs “Adolescències, Drogues i Riscos”, orientat a desenvolupar estratègies d’actuació en aquest aspecte. Està adreçat a professionals dels àmbits sanitari, educatiu, social, juvenil i cultural.

El curs també pretén definir el paper dels professionals i la seva tasca en relació a la detecció precoç dels consums problemàtics de drogues i d’altres riscos associats, així com adquirir capacitats i eines per a la prevenció i la resolució de conflictes. També aprofundeix en el coneixement de les polítiques sobre drogues i els recursos del territori en relació a la prevenció, la reducció de riscos i els tractaments.

Un dels seus objectius principals es poder establir estratègies d’actuació per tal de crear un teixit associatiu al territori que possibiliti l’abordatge comunitari.

Les classes les imparteixen professionals vinculats als àmbits de les adolescències, les drogues i la sexualitat, i també s’han previst sessions especials impartides per personatges de reconegut prestigi en aquests àmbits. El desenvolupament d’aquestes sessions especials, afavorirà el debat i la reflexió conjunta sobre els temes tractats.

El curs té una durada de 100 hores (10 ECTS), de les quals 91 són presencials. Les classes s’imparteixen al campus Catalunya del 3 de febrer al 7 de maig, dimarts i dijous, en horari de 16.30 a 20h.

Està organitzat per la Fundació URV, amb col·laboració del Departament d’Antropologia, Filosofia i Treball Social (DAFITS) i l’Ajuntament de Tarragona.♦

Fitxa del curs … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere