Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Álvaro Pascual-Leone de Harvard, imparteix tres conferències sobre neurologia a la Universitat de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

pascual_leone_1

Álvaro Pascual-Leone, professor de neurologia i degà associat d’investigació clínica i translacional en l’Escola de Medicina de Harvard, imparteix tres conferències en la Universitat de València. Dimecres 14 i dijous 15, Pascual-Leone explorarà les claus de la estimulació no invasiva del cervell, en una nova edició dels Encontres d’Excel·lència VLC/CAMPUS en Salut. També en Adeit impartirà una conferència dijous.

Pascual-Leone, nascut a València, és també director del Centre Berenson-Allen per a l’estimulació cerebral no invasiva en el Beth Israel Deaconess Medical Center, on exerceix com a neuròleg conductual. Ha rebut diversos premis i reconeixements internacionals, entre ells el Premi Ramon i Cajal de Neurociència (Espanya), el Premi Norman Geschwind en Neurologia del Comportament de l’Acadèmia Americana de Neurologia, el Premi d’Investigació de Friedrich Wilhelm Bessel de la Fundació Humboldt (Alemanya), i el Premi Signoret Jean-Louis de la Fundació Ipsen (França). Ell és un membre electe de la Reial Acadèmia Espanyola de la Ciència (Farmàcia). El seu treball també té un gran atractiu públic en general i de divulgació a través de la difusió d’articles a la premsa no especialitzada (la revista Time, Newsweek, New Scientist, National Geographic) i documentals a la televisió i la ràdio (Scientific American, 60 minuts, CNN, BBC, Discovery, National Geographic, etc.).

Els Encontres d’Excel·lència VLC/CAMPUS tindran lloc als campus de Blasco Ibáñez i de Burjassot-Paterna. Dimecres 14, a les 16 hores, a l’Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia, impartirà la conferència titulada ‘Guiant plasticitat cerebral per restaurar i promoure salut’ . Dijous 15, també a les 16, al saló de graus Joan Pelechano de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, parlarà sobre ‘Estimulació cerebral no invasiva’.

També en Adeit, dijous 14, a les 19 hores, Pascual-Leone impartirà la conferencia ‘El cerebro líder’. Aquesta intervenció s’emmarca en les activitats que la Càtedra de Cultura Empresarial de la Universitat de València organitza cada any per a difondre l’esperit emprenedor entre la comunitat universitària.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere