Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Girona planteja una aproximació a l’Islam des d’una perspectiva acadèmica

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

5a603855-9dcc-4f52-bf12-f958cfea43cf_b

El 13 de març, la doctora Dolors Bramon, experta en el món àrab, intervindrà en la Butaca Jaume Casademont – una iniciativa de la Universitat de Girona, la Fundació Jaume Casademont i l’Aula d’Humanitats del CC la Mercè – amb una xerrada que té com a títol “Parlem de l’Islam amb propietat”.

Dolors Bramon, experta en el món àrab, és doctora en Filosofia i Lletres i en Història Medieval per la Universitat de Barcelona, professora Emèrita de la UB i membre de l’Institut d’Estudis Catalans. Fa classes a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona.

En la seva intervenció es plantejarà preguntes com aquestes, avui de notable actualitat: Què és l’islam? Quina és la seva història i la seva cultura i quina va ser la seva influència a Catalunya? Quines diferents faccions i interpretacions existeixen actualment ? Cap a on camina el futur de l’islam? 

La conferència es farà el 13 de març al Centre Cultural La Mercè de Girona a partir de les 19.30h.  La Butaca és gratuïta però cal reserva de plaça online al web de la Fundació, www.fundaciojaumecasademont.cat

La Butaca Jaume Casademont és una iniciativa de la Fundació Jaume Casademont, la Universitat de Girona I l’Ajuntament de Girona a través de l’aula d’humanitats del Centre Cultural la Mercè.♦

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere