Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La UAB inicia la 2a edició del curs “U2B, from University to Business”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

uab

Després de l’èxit de la 1a edició, la Universitat Autònoma de Barcelona torna a posar en marxa el curs d’emprenedoria i empresa per a doctors i doctorands “U2B: from University to Business”. L’objectiu: tendir ponts entre universitat i empresa, i sobretot que els nous doctors en siguin els protagonistes.

  Què és el curs U2B?

  • El curs d’emprenedoria i empresa de la UAB pensat a mida per a doctors, doctorands i investigadors.
  • Amb professors de l’àmbit de l’emprenedoria i l’empresa.
  • Continguts orientats a creació i gestió empresarial, amb presentació de casos d’èxit en R+D+i i transferència universitat-empresa.

 

El curs es realitza entre el 6 de febrer i el 20 de març, amb sessions els divendres a la tarda i els dissabtes al matí. A més, s’ha pogut oferir a un preu de només 100€ gràcies a l’obtenció d’una subvenció procedent de fons privats.

L’U2B proporciona una base integral de coneixements i elements crítics sobre emprenedoria i gestió empresarial, aspectes pràctics sobre com esdevenir un emprenedor, exemples concrets d’empreses que han sorgit d’iniciatives innovadores, i fomenta i potencia l’esperit emprenedor i d’iniciativa. El programa té com a objectiu final ampliar les possibilitats de les quals disposen els doctors per al seu desenvolupament professional al món empresarial.♦

 Dossier Complert del curs … CLICA AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere