Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Drons per a la recerca a Geografia / Universitat de Girona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

2e0cbc1f-16c8-4e6c-b393-bae33087715a_b

El Departament de Geografia de la Universitat de Girona signa un conveni marc de cooperació científica amb l’empresa CATUAV (http://www.catuav.com/ca/) per desenvolupar iniciatives de col·laboració en matèria d’adquisició de dades aèries d’alta resolució amb aeronaus no tripulades (UAV) o drons, preparació de projectes de recerca i organització de cursos i seminaris.

CATUAV és una empresa privada dedicada a l’observació de la Terra amb aeronaus no tripulades. Formada per un equip expert i multidisciplinari que desenvolupa una tecnologia pròpia i que ha demostrat la seva eficàcia i fiabilitat en una gran varietat d’aplicacions. Des de l’any 2003 ofereixen solucions integrals i flexibles que permeten obtenir el màxim rendiment de la tecnologia UAV.

El Departament de Geografia gràcies a l’Ajuda Crida d’Infraestructura UdG 2014, ha encarregat un prototip d’aeronau no tripulada (UAV) a aquesta empresa per dur a terme la seva recerca.

Aquest prototipus de dron el van poder veure en acció els estudiants del Màster de Canvi Ambiental al Centre Tecnològic CATUAV a Collsuspina. Aquest Centre disposa d’una finca amb un espai aeri segregat de 2.500 hectárees dedicat als vols experimentals amb aeronaus no tripulades.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere