Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

ESADE – Universitat Ramon Llull, nou partner acadèmic d’Ecommerce & Tech Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

BCN

ESADE de la Universitat Ramon Llull desenvoluparà ofertes de formació orientades específicament a reforçar les habilitats directives i de lideratge dels emprenedors digitals

ESADE i Ecommerce & Tech Barcelona han subscrit un acord en virtut del qual ESADE se converteix en el partner, en l’àmbit de les escoles de negocis, d’aquest clúster que agrupa les empreses digitals més rellevants radicades a Barcelona i a la seva àrea d’influència.

Amb aquesta aliança, ESADE s’incorpora com a escola de negocis de referència en el panel de partners globals, cosa que reforça la seva aposta per la digitalització i la connexió amb les empreses i confirma el seu suport decidit al puixant ecosistema emprenedor digital.

Ecommerce & Tech Barcelona creu que ESADE ha d’acompanyar els emprenedors digitals en el seu procés de creixement i reforçar-ne les habilitats directives i de lideratge. A més, creuen que l’acord permet un procés de aprenentatge mutu i constant, basat en la realització d’un estudi sobre l’impacte de la iniciativa emprenedora digital a Espanya i en l’elaboració de casos acadèmics de projectes d’emprenedors d’Ecommerce & Tech BCN.

Han remarcat també el paper que han tingut les escoles de negocis en la consolidació del sector tecnològic i digital de la ciutat, com una gran font de nous emprenedors, que combinen els coneixements tecnològics amb una formació molt bona en habilitats directives. ESADE, com a partner global d’Ecommerce & Tech BCN i amb la seva aposta pel sector tech i digital, acomplirà un paper especialment rellevant en la consolidació empresarial dels emprenedors actuals i en la creació d’unes generacions futures d’emprenedors encara més ben preparats.

Les accions principals que preveu l’acord que han subscrit les dues institucions són els següents:

– L’elaboració d’una radiografia del sector emprenedor digital amb la publicació d’un informe conjunt.

– El desenvolupament de noves ofertes de formació per part d’ESADE, orientades específicament a reforçar les habilitats directives i de lideratge dels emprenedors digitals.

– Una selecció de casos d’empreses i d’emprenedors digitals d’Ecommerce & Tech BCN que es puguin tractar a les aules d’ESADE, amb la presència dels seus propis directius.

– L’organització conjunta d’activitats obertes d’Ecommerce & Tech BCN a les instal·lacions d’ESADE.

 +++

Ecommerce & Tech és un clúster impulsat pels actors principals del sector emprenedor tecnològic de la ciutat, com LetsBonus, Privalia, Groupalia, Anuntis, eDreams, Trovit, Softonic o Ulabox, entre d’altres, i per fons d’inversió, àngels inversors i acceleradores com Nauta Capital, Caixa Capital Risc, Active Venture Partners o l’Inveready Technology Investment Group, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa.

La iniciativa té més de 170 associats i representa més de 250 empreses dels sectors tecnològic i digital radicades a Barcelona. Fou impulsada fa aproximadament un any i mig, s’afegeix a alguns dels projectes més importants de la ciutat, com el de la Fundació Mobile World Capital Barcelona, i s’ha marcat com a objectiu per al 2018 contribuir a triplicar el nombre d’empreses del sector, fet que suposarà assolir una massa crítica de contractació de més de 15.000 professionals i una facturació sectorial agregada superior als 6.000 M€.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere