Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Concurs de Fotografia Sant Jordi 2015 – Premi Josep Damm de la Universitat de Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Guinea_Photography_by_elenril

El Vicerectorat de Relacions Institucionals i Cultura de la Universitat de Barcelona, amb el patrocini de la Fundació Damm, convoca la segona edició del Concurs de Fotografia Sant Jordi – Premi Josep Damm. El certamen està obert a tota la comunitat universitària: alumnat, professorat i personal d’administració i serveis de la UB.

Amb el lema «Sempre és Sant Jordi», el Concurs té per objectiu donar a conèixer una visió personal de la celebració de Sant Jordi en qualsevol dels seus àmbits: literari, festiu i estètic (Sant Jordi com a tradició, el paper de l’amor, les roses, la diada com a festa de Catalunya, etc.). El termini per presentar fotografies finalitza el 27 de febrer.

Cada participant hi pot presentar una fotografia, la qual ha de ser obra de l’autor i ha de tenir caràcter inèdit.

Una comissió formada per professorat i alumnat de la UB, així com per professionals de l’àmbit de la imatge i la comunicació, seleccionarà un màxim de dotze propostes finalistes. Del  5 al 12 de març, la comunitat universitària votarà, a través del web del Concurs, les fotografies guanyadores, d’entre les finalistes. El 13 de març es donaran a conèixer els noms dels premiats.

La fotografia guanyadora serà la imatge de Sant Jordi 2015 a la Universitat i, gràcies al patrocini de la Fundació Damm, es premiarà amb 1.000 €. També hi haurà dos accèssits, que rebran un premi de 500 €. A més, es farà una exposició virtual al Museu Virtual de la UB de les fotografies seleccionades.♦

Les bases del concurs … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere