Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Proper debat: “Viure amb discapacitat: un handicap per a la plena integració social?” / ACUP / RecerCaixa

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

innovasocial_internet-trabajo-y-discapacidad

El proper dimecres 4 de febrer tindrà lloc el debat “Viure amb discapacitat: un handicap per a la plena integració social?” organitzat per l’Obra Social “la Caixa” i l’Associació Catalana d’Universitats Públiques. El debat tractarà de les barreres amb què es troben les persones amb una discapacitat i quines mesures cal posar en marxa per eliminar-les, com es pot incrementar la sensibilització social i lluitar contra els prejudicis que encara existeixen, i també quines iniciatives han contribuït a garantir la plena integració social d’aquestes persones i què cal fer per seguir avançant en aquest camí.

Moderarà el debat Ariadna Oltra, periodista de Televisió de Catalunya (TV3). Hi participaran Xavier Borràs (Observatori de Drets de Discapacitat Intel·lectual de Catalunya), Glòria Canals (Aura Fundació), Josep Roca (Centre de Política de Sòl i Valoracions, Universitat Politècnica de Catalunya ) i Judit Valls (Centre de Recerca d’Economia i Salut, Universitat Pompeu Fabra).

L’acte s’inclou dins el cicle “Els debats de RecerCaixa”, una iniciativa del programa d’impuls a la recerca científica d’excel·lència RecerCaixa, que promouen l’Associació Catalana d’Universitats Públiques i l’Obra Social “la Caixa”. El cicle consta de tres sessions independents i té com a objectiu obrir un espai de diàleg per reflexionar sobre temes d’actualitat i contribuir a la millora del benestar social.♦

Hora: 18.30 a 20h

Lloc: Palau Macaya (pg. de Sant Joan, 108, Barcelona).

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere