Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

L’exposició ‘Les polítiques d’igualtat i els estudis de gènere en la Universitat de València’, al Campus dels Tarongers

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

expo dona

La mostra té com a objectiu donar a conèixer la formació i la recerca en gènere existent en la Universitat de València, així com les polítiques d’igualtat que s’implementen en la institució acadèmica. Els vint-i-tres panells que la componen s’exposen en el vestíbul de la Facultat de Dret (Campus dels Tarongeres), on romandran fins al 2 de març.

L’exposició ‘Les polítiques d’igualtat i els estudis de gènere en la Universitat de València’ ha sigut organitzada pel Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial en col·laboració amb l’Institut Universitari d’Estudis de la Dona i la Unitat d’Igualtat. Les comissàries de la mostra han sigut Ester Barberá, directora de l’Institut Universitari d’Estudis de la Dona, i Carmen Tomás, directora de la Unitat d’Igualtat.

A través dels diferents panells es mostren els projectes i les línies d’investigació dutes a terme per l’Institut Universitari d’Estudis de la Dona des dels anys setanta fins a l’actualitat, la formació tant de grau com de postgrau i les publicacions, congressos i altres activitats. A més, l’exposició serveix per a rendir tribut al treball diari de promoció de la igualtat entre sexes que diàriament realitzen les dones des de la universitat, tant investigadores com a docents o estudiants. 

La mostra presenta, a més, la tasca que du a terme la Unitat d’Igualtat per fer efectiu el dret d’igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes. Es detallen els diversos programes aprovats per a impulsar les polítiques d’igualtat en la Universitat de València i s’explica el treball de l’Observatori d’Igualtat, una eina clau per a fer visibles les desigualtats entre sexes en l’àmbit universitari. 

L’exposició romandrà en la Facultat de Dret fins al 2 de març, després continuarà el seu itinerari pels diferents campus de la Universitat en la ciutat de València, així com les seus universitàries d’Ontinyent i de Gandia.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere