Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La neu i la falta de previsió obliga a suspendre alguns exàmens a la Universitat de Lleida

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

udl

La nevada d’ahir a les comarques de la Plana de les Terres de Lleida i la falta de previsió varen obligar a suspendre alguns dels exàmens programats a la Universitat de Lleida (UdL).

L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Agrària (ETSEA) i l’Escola Politècnica Superior (EPS) varen decidir aturar tota l’activitat acadèmica, tant durant el matí com durant la tarda. En el cas de l’ETSEA, es varen anul·lar una vintena d’exàmens i algunes classes de màster. A l’EPS es van ajornar 13. La resta de centres varen mantenir una certa normalitat. 

El servei de premsa de la UdL també ens informa que a la Facultat de Medicina i la unitat docent de l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova no es van registrar cap incidència destacable i es varen poder fer tots els exàmens programats. A la Facultat de Dret i Economia només es van suspendre un examen al matí, mentre un altre s’ha pogut realitzar amb normalitat. A la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social, els exàmens es varen realitzar o no a criteri dels professors.

El vicerectorat de Docència de la UdL ha demanat al professorat que sigui flexible a l’hora de facilitar dates alternatives als alumnes que no han pogut fer una determinada prova.♦

 
IMATGE: La neu ha emblanquinat el campus de Cappont de la UdL. Fotografia: EPS-UdL ©

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere