Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Girona convoca el seu concurs intern de “Relats curts des d’una perspectiva de gènere”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

 

El concurs de relats curts des d’una perspectiva de gènere de la Universitat de Girona està obert a tota la seva comunitat universitària i els relats han d’estar inspirats en alguna de les nou fotografies cedides pel fotògraf Vadó Bosch.

Les obres han d’estar escrites en tipografia Times New Roman, de 12 punts i interlineat de 1,5; en cap cas poden excedir les 600 paraules.

Les obres s’han de lliurar personalment a la Unitat d’Igualtat de Gènere (Edifici CIAE, c/Maria Aurèlia Capmany, 38 Campus Montilivi. 17071, Girona) abans de divendres 20 de febrer a les 13.30 hores (veure les instruccions d’identificació a les bases).

El jurat estarà format pel Delegat del rector per Igualtat, Gènere i Cohesió Social, un membre de la Comissió d’Igualtat, un membre de la Comissió de Cooperació i Solidaritat, dues persones del col·lectiu PDI, una persona membre del Servei de Publicacions (totes elles designades per la vicerectora) i la coordinadora del Consell d’Estudiants.

El veredicte del jurat es farà públic el dia 9 de març al web de la Unitat d’Igualtat de Gènere amb motiu del Dia Internacional de la Dona.♦

 Bases del concurs … CLICAR AQUÍ

 Imatges del IV Concurs de Relats Curs … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere